Rocking the Horse is Out, Let's Rock the Pig

Žádné "íhahahááá, ale pořádné "chro chro chro" 

Tak pozor pozor, přátelé, u nás se na koníčkovi nepohoupete. U nás se děti houpají na chrochtalovi. No jo, je to tak. Místo klasického "íhahahááá," u nás uslyšíte jen "chro chro chro." Ano, my chrochtáme. A je to  fakt sranda (pane Janda) :-)

Avšak nebojte, koně máme také moc rádi, nejsme žádní kakabusové, jen nám přišlo fajn trochu opepřit scénu a nabídnout dětem místo klasického koně něco jiného. A co jiného u značky, která už svým názvem k zákazníkům nikoli promlouvám nýbrž prochrochtává. Takže pokud chcete vystoupit z davu a zažít legrajdu, určitě tohoto houpavého fešáka nesmíte nechat smutně koukat v obchodě, ale okamžitě ho sbalit pod paži, dát mu pořádné jméno, rodný list a šup s ním do tepla domova.

Chic By Pig - houpaci prasatko-11-web

 

Houpací prasátko nebo chcete-li houpacího Štětináče či Chrochtala si můžete objednat ve třech základních barvách - bílá "snowy white", růžová "piggy pink" nebo béžová "cappucchino beige." Občas také uděláme nějakou limitovanou edici, a to pro naše vášnivé sběratele nebo ty, kteří chtěji ještě více něco výjimečného. Například pro Deisgnblok jsme dělali neonové kolekce - ty svítily skoro až na "Hrad," přátelé. Nádherné byly. Pokud byste měli nějakké přání ohledně limitované edice, napište nám, my jsme duše otevřené. 

 Chic By Pig - Designblok-12-web

Co byste ještě měli vědět než si houpacího chrochtala koupíte? 

Houpadlo je ručně vyrobené v České republice, je plně certifikované pro EU jako hračka pro děti do 3 let, s nosností 15kg, s označením "CE" (to je označení, které prokazuje, že daný výrobek je posouzený a splňuje bezpečnostní, zdravotní i environmentální požadavky EU).

Jeho velkou výhodou je, že látka, kterou je potažený, je vodou omyvatelná, takže klidně se můžete v klidu houpat a k tomu zakousnout nějakou tu "súšu." A ne že mu nedáte kousnout! Má rád hodně Tatranky, Oreo a nebo Milu (tu asi ze všeho nejvíc).

Další skvělá vychytávka, především pro rodiče, kteří toho mají často už "plné kecky," je, že ocásek a uši u houpadla jsou tzv. "antistresová." Uši se dají různě ohýbat, cvrnkat do nic, muchlat je atd. a ocásek - ten se zase dá různě ohýbat, takže pomůcka proti stresovému neřádu pro rodiče zajištěna.

Nožky má chrochtal bukové a aby neklouznul někde na podlaze, vytunili jsme lyžiny zespodu korkovými pásky, které působí protiskluzově a zároveň neruší celkový design.

A pokud houpání omrzí, je houpací Štětináč krásnou dekorací v pokojíčku nebo poslouží skvěle i jako podložka pod nohy, když si chcete odpočinout. On Vám bude věrný snad do konce života. 

 Chic By Pig - houpaci prasatko-12b-web

A tohle jste věděli? 

Možná to víte, možná nikoli, ale náš houpací Štětináč sbírá jeden "metál" za design za druhým. Je to kluk šikovná a už se chlubí evropským oceněním za design, jako jen například "Germand Design Award", "BigSee Award" nebo "Czech Design Award." A co nás, jako jeho výrobce a designéry těší, je, že v říjnu 2022, jedeme převzít konečně osobně do slovinské Ljubljaně další cenu za jeho design. Jestli jste ještě nikdy nebyli v Ljubljani, udělejte si na podzim výlet - pořádá se tam vždy Month of Design. Mimo to, že uvidíte zajímavá díla ze světa designu či architektury, uděláte si ještě slunečný výlet, zatímco v Čechách a sousedních zemích to už bude stát s počasím za nic.  

BigSee Product Design Logo 

A třeba se tam potkáme a společně zachrochtáme, že "Rocking the Horse is Out, Let's Rock The Pig!" 

 

GDA22_VE_SPECIAL_MC_RGB 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět do obchodu