Chic By Pig opět na největší výstavě v ČR - Designblok 2020.

Jsme součástí Designbloku 2020 - hurá!

 

rocking

 

Každý rok se v Čechách koná největší a nejprestižnější výstava vybraných značek - DESIGNBLOK. Tento rok nás opět vybrali a my "skáčeme" dva metry do výšky radostí! 

Minulý rok jsme Vám ukázali, jak si můžete poskládat pokojíček z našich kousků - jemný, minimalistický, bílý - takový "ťuťu ňuňu." Tento rok jsme se rozhodli jít tzv. "hlavou proti zdi." Prostě jsme to vzali úplně za jiný konec - ťuťu ňuňu je tatam a přichází něco pro fajnšmekry a milovníky zážitků. Zamilovali jsme se do neonů. Proto jsme navrhli expozici, která Vás doslova neonem "ošlehne" a kde je místo bílé, zvolena černočerná tma. (Nebojte, na špičku nosu si uvidíte) :-)

A jelikož jsme tento rok získali cenu za produktový design za našeho houpacího "chrochtala" BigSee Product Design Award https://bigsee.eu/rocking-pig/ , chtěli jsme Vám tímto kouskem, který jsme pro Designblok navrhli v, jak jinak, než limitované neonové barvě, udělat radost, abyste se s ním mohli také "porochnit."

Zároveň, tento rok je výjimečná situace - hvězdy moc velkým akcím nepřály, ale nebojte, na toto vše je Designblok s námi připraven https://www.designblok.cz/cz/zpravy/aktualni-informace-k-navsteve-designbloku.

Zde se můžete podívat, kde naši expozici najdete - vybrali jsme super přístupný prostor - v přízemí (takže nemusíte bojovat nikde ani s kočárky), hned vedle hlavní výstavy tzv. "Designérie." https://www.designblok.cz/cz/katalog/detail/153 

Těšíme se na Vás a Vaše ratolesti! 

 

Zpět do obchodu